Adventní čas na OLODVORKU začíná už dnes! Návštěvníci se zahřejí v nových vnitřních prostorech

Všichni, kdo ode dnešního dne zavítají na OLODVOREK, vnitroblok na Dolním náměstí v Olomouci, si mohou dát první předvánoční Olopunč a poslechnout si multižánrovou hudební produkci. Mimo venkovního zázemí se letos otevřou i doposud skryté místnosti v průjezdu vnitrobloku, kde se lidé budou moci schovat před nepříznivým počasím a nasát magickou atmosféru umocněnou punči, jak ve variantě alko pro dospělé, tak nealko pro děti.

Olodvorek otevírá nové vnitřní prostory | Foto: Olodvorek

„Mě samotného baví prozkoumávat doposud skryté a nepoznané prostory OLODVORKU, jejich kouzlo chci nabídnout také návštěvníkům. Vždyť záměrem celého prostoru i přesunu dění z přední části průjezdu na dvorek, bylo dát lidem možnost zastavení se, dát si něco dobrého k pití a ve spojení s kulturou poznávat skrytá místa Olomouce,“ popisuje provozovatel OLODVORKU, Šimon Pelikán.

V letošní adventní sezóně se podařilo připravit téměř každodenní kulturní program, který zprostředkují umělci z celé České republiky i ze zahraničí. „Chystáme řadu beneficí, představíme nová zákoutí dvorku, fotokoutek a připravujeme otevření i naší zimní galerie,“ doplňuje Šimon Pelikán.

Návštěvníci se mohou těšit na již tradiční OLOPUNČ, který má ověřenou recepturu už od roku 2016. Víno pochází z jižní Moravy a vyváženou chuť dává punči náš kořenář Kuba. „Je to jeho tajemství, ani po sedmi letech spolupráce nevím, co je tou tajnou přísadou,“ usmívá se Šimon Pelikán zakladatel OLODVORKU, OLOPUNČE i Plaveb Olomouc.

Adventní čas probíhá mimo OLODVORKU i v rámci dalších služeb Plaveb Olomouc. Obě lodě vyráží v předvánoční době na řeku Moravu a nabízejí plavby s teplým punčem. Stejně tak je možné rezervovat si jízdu na OLOŠLAPECH a vyrazit do historických uliček města. Služby mohou využít i skupinky v rámci teambuildingů, vánočních večírků, rozluček se svobodou a podobně.

Program OLODVORKU naleznete zde: https://www.plavbyolomouc.cz/olodvorek

Facebook událost: https://fb.me/e/3j69dSytI

Foto: Olodvorek

Foto: Olodvorek

Foto: Olodvorek

Foto: Olodvorek




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty