Poznáš mě? Tipovací výzva o zážitkovou odměnu s Policií ČR

Další celebrita podpořila naše policisty a zapojila se do náborové kampaně Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. A my vyhlašujeme detektivní challenge o skvělou exkurzi do zákulisí některého z mnoha policejních odděleni podle tvého přání v rámci našeho Olomouckého kraje.

Kdo se skrývá pod helmou? Poznáte českou herečku, zpěvačku a automobilovou závodnici? Foto: pčr

SOUTĚŽ

Poznáš českou herečku, zpěvačku a automobilovou závodnici, která se skrývá pod helmou? Zapoj se do soutěže. Z úspěšných detektivů vylosujeme jednoho výherce, který si s sebou může na exkurzi přivést i své děti, kamarády, kolegy, spolužáky, spoluhráče, sourozence nebo rodiče.

Chceš se podívat mezi akční policisty v černých uniformách? Nebo strávit čas se služebními kynology a jejich psy? Raději máš techniku a rychlá auta dopravních policistů? Zajímá tě policejní výstroj a výzbroj? Chtěl bys zkusit sebeobranu s policejními instruktory služebního výcviku nebo tě láká s kriminalistickým technikem nahlédnout do metod k odhalení pachatele? A laserovou střelnici už si vyzkoušel?

Tipovat mohou děti i dospělí

Tipovat mohou děti i dospělí, každý soutěžící může poslat vždy pouze jeden tip pod svým skutečným jménem. Vítěz mladší 15 let se zážitkové exkurze může zúčastnit pouze v doprovodu zákonného zástupce, osoby ve věku 15-17 let se souhlasem zákonného zástupce. Všichni účastníci exkurze dostanou na památku také upomínkové předměty.

Tak co, Sherlocku, už máš tip na utajenou celebritu? Odhal její identitu! 

Výzva končí v pátek 30. listopadu 2023 v 9:00 hodin. Zapoj i své okolí a zvyš svou šanci na výhru. Držíme ti palce!

Soutěžní otázka:

Poznáš českou herečku, zpěvačku a automobilovou závodnici, která se skrývá pod helmou?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty