Living Day je za dveřmi. Představí luxusní byty v moderní čtvrti

Skupina Redstone hlásí zvýšený zájem o koupi bytů v rámci svého rezidenčního projektu Šantovka living. Kvůli tomu se developer rozhodl připravit pro zájemce speciální prezentační akci, kde si budou moci špičkové bydlení v srdci Olomouce prohlédnout a detailně poznat. Akce s názvem Living day se uskuteční již tuto sobotu 25.listopadu.

Ačkoli hypoteční trh v posledních letech prudce zpomalil kvůli vysokým úrokovým sazbám, letos se situace zlepšuje. Byty do té doby nakupovali pouze investoři se zájmem uložit své peníze do nemovitostí a uchránit je tak před inflací. Nyní ale ČNB slevila z přísných podmínek a přestala porovnávat celkové měsíční splátky s čistým měsíčním příjmem, tudíž se řady zájemců o vlastní bydlení rozrostly o mladé rodiny. Projevuje se to na současné zvýšené poptávce, na kterou developer reaguje speciální openingovou akcí.

„Všem zájemcům nabízíme unikátní příležitost prohlédnout si moderní bydlení v srdci Olomouce, které nabízí plnou občanskou vybavenost, skvělé dopravní spojení či energeticky úsporné technologie. Vnitřkem domu i bytu provedou naše prodejkyně, které zájemcům představí nejen ukázkový vzorový byt, ale také jeden z mnoha bytů v domě C1. Je to jedinečná příležitost si byty z blízka prohlédnout a zeptat se na veškeré dotazy týkající se našeho projektu,“ říká mluvčí skupiny Redstone Petr Hlávka.

Nejmodernějšími trendy v bydlení 

Během akce provedou zájemce nejmodernějšími trendy v bydlení přímo externí dodavatelé, s nimiž Redstone dlouhodobě spolupracuje, jako jsou například Pearl Design, Vekra, IKEA nebo Kuchyně Sykora. Návštěvníkům zodpoví jakékoliv dotazy například ohledně podlah, interiérového designu, dveří a dalších detailů. 

„Každého z hostů zde bude čekat welcome drink, s ohledem na adventní období půjde tentokrát o svařené víno a drobné občerstvení. Pro zabavení vašich ratolestí jsou připraveny i dětské vánoční dílničky, díky kterým pak budou mít rodiče prostor vše si v klidu projít,“ říká dále Hlávka.

Redstone doporučuje předem rezervovat čas návštěvy prostřednictvím telefonu nebo e-mailu. Speciální prezentační akce Living Day se odehraje v sobotu 25. listopadu v době od 10 do 16 hodin.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty