Pětice legend Sigmy Olomouc: desítky gólů, stovky zápasů i reprezentačních úspěchů

Vzácnou návštěvu zažil v pondělí olomoucký Andrův stadion. Domovský stánek Sigmy Olomouc totiž přivítal mimořádnou koncentraci klubových hráčských legend. V jeden moment se v presscentru Androva stadionu sešli vicemistři Evropy z roku 1996 Radek Drulák, Martin Kotůlek a Milan Kerbr, navrch pak také další legendy Oldřich Machala a Roman Sedláček.

Foto: sigmafotbal.cz

Všichni převzali minulý týden u příležitosti reprezentačního utkání v Olomouci dárky k životním jubileím od Nadace fotbalových internacionálů.

„Bylo hezké, že si na nás vzpomněli. Je to hezká tradice,“ řekl jeden z oceněných Roman Sedláček. Stejně jako Radek Drulák a Oldřich Machala převzali od Nadace pamětní prsteny k šedesátinám, které oslavili v nedávné době. Kotůlek s Kerbrem zase dostali pamětní hodinky k padesátinám.

„Hlavně jsme rádi, že jsme se mohli potkat a zavzpomínat na staré časy,“ usmál se Oldřich Machala. Jak moc ve všech zúčastněných ožívaly vzpomínky na dávné historky, bylo patrné hlavně při focení přímo na ploše Androva stadionu.

Nejvíce zápasů v národním týmu odehrál z pětice legend Radek Drulák (19 utkání/6 branek), Martin Kotůlek zapsal osm startů, Roman Sedláček pět, Milan Kerbr dva a Oldřich Machala jeden zápas za reprezentaci.

Zdroj: sigmafotbal.cz

Kotůlek, Machala, Kerbr, Sedláček a Drulák. Hvězdy Sigmy zase spolu | Foto: sigmafotbal.cz

Foto: sigmafotbal.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty