"Kamarád" k pohledání. Dívku, která ho odmítla, kopal do hlavy a naboural se jí do počítače

Náklonnost k druhému člověku projevujeme různě. Kopání do hlavy, fackování a narušování osobního soukromí k nim ale v normálním životě nepatří. Něco jiného si asi myslel devětadvacetiletý agresor. Čelí teď za to obvinění ze čtyř trestných činů!

Ilustrační foto: Istockphoto.com / SB Arts Media

Tento týden zahájili hraničtí kriminalisté trestní stíhání 29letého muže z Hranic pro čtyři trestné činy a to výtržnictví, ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací a porušení tajemství listin a jiných dokumentů uschovávaných v soukromí. Tohoto jednání se obviněný dopustil i přesto, že byl v minulosti pravomocně odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody.

Dotyčný se všech trestných činů dopustil vůči své kamarádce, která neopětovala jeho city. Již v květnu letošního roku o čtyři roky mladší ženu fyzicky napadl na ulici Struhlovsko. Nejprve ji shodil na zem, kde ji třikrát kopl do hlavy. Další obdobný útok se stal i v červnu, kdy po slovní rozepři obviněný opět fyzicky na poškozenou zaútočil. Tentokrát ženu zfackoval a kopl ji do hlavy. Napadená naštěstí utrpěla pouze drobné oděrky, které ji neomezily v běžném způsobu života a proto nevyhledala lékařské vyšetření.

V srpnu se mu podařilo zatím nezjištěným způsobem získat přihlašovací údaje k profilu poškozené na sociálních sítích a jejím jménem a bez jejího vědomí odeslal několik zpráv na druhý profil poškozené, který měla na síti zřízený. Navíc si neoprávněně opatřil dvě její intimní fotografie, které měla na svém profilu uložené a poslal je bez jejího souhlasu svému známému.

Obviněnému za výše popsané jednání hrozí až tříletý trest odnětí svobody.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty