Finská hvězda Tarja Turunen se v pondělí v Šantovce setká s fanoušky!

Vánoční koncert Tarji Turunen je v Olomouci již tradicí. Finská diva, jenž se stala hvězdou mezinárodní rockové scény díky působení v kapele NIghtwish, zde vystoupí 19. prosince na Výstavišti Flora. Příjemným bonusem je, že den předtím se v Šantovce setká se svými fanoušky. Ti mohou získat od rockové legendy cenný suvenýr v podobě fotografie s autogramem, doprovozený nezapomenutelným zážitkem osobního setkání s pěveckým idolem. Je to zároveň šance pro ty, kdo nesehnali vstupenku na již vyprodaný koncert.

Tarja Turunen míří do Olomouce

Zpěvačka vystoupila poprvé v Olomouci v roce 2013 na velkolepém rockovém koncertě v hale UP. Plně zde potvrdila oprávněnost titulu, který její jméno často doprovází: Tarja Turunen – královna metalu.

Při pozdějších olomouckých vystoupeních však ukázala i jinou, neméně atraktivní uměleckou tvář. Rodiče již v raném dětství rozpoznali univerzální hudební talent Tarji, která nejprve začala studovat hru na klavír a poté operní zpěv. I tímto podáním si Olomoučany získala a proto vždy v předvánoční čase fanoušky potěší svým luxusním hlasem.

Ještě před autogramiádou, která začíná v od 18 hodin, půjde zpěvačka vložit novou figurku do elektromechanického betlému v Šantovce. I ona sama zde má svoji postavičku jako důkaz toho, že Tarja k Olomouci neodmyslitelně patří.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty