Zažijte největší akci moravského podzimu! Je tu Slavnost vína

Přichází 8. ročník jedinečné akce, která je vrcholem moravského podzimu. Slavnost vína v Olomouci se koná 24. listopadu tradičně v NH Collection Olomouc Congress hotelu. Přijďte si užít skvělý večer a ohodnoťte nabídku více než 150 druhů vín od 21 vinařů.

„Představíme vám vína z Moravy a ze zahraničí. Máme připravený pro všechny chutný raut a prezentaci regionálních produktů. A pobaví vás parádní kulturní program,” láká na Slavnost vína za pořádající agenturu Forsberg Marek Berger. Gastronomické lahůdky na slavnosti připraví šéfkuchař Miroslav Fojtík a jeho tým.

Jako hlavního hudebního hosta si užijete kapelu Legendy se vrací, uslyšíte hity světové a české scény 60. až 90. let. Z pódia za vámi přiletí songy od kapel AC/DC, PINK FLOYD, Queen, Eagles a dalších. Kapelou, která vás provede večerem, budou veselí Kanci paní nadlesní. Celý program propojí výřeční moderátoři Soňa Šuláková a Václav Kopta, který si s sebou přinese i historky o životě a o víně.

Nápaditý program

Slavnost vína 2023 v Olomouci má pro vás přichystaný i okouzlující doprovodný program. Pro všechny návštěvníky tu bude připravený fotokoutek, chill zóna s DJ Radia Metropole, afterparty s DJ Radia Haná, lidový harmonikář, přehlídka podzimní módy a soutěž o ceny. Součástí oblíbeného večera je už tradičně anketa o nejoblíbenější vinařství.

Vstupenky lze zakoupit online na SMSticket.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty