Dvě bouračky za sebou. Při druhé bylo vážně zraněno sedmileté dítě

Tragickou situaci na křižovatce silnic II. a III. třídy poblíž obce Čechy rozehrála první nehoda. Jenže krátce po ní se v důsledku první havárie stala nehoda druhá, a tentokrát už s mnohem závažnějšími následky.

Foto: Policie ČR

V pátek v podvečer jel řidič vozidla Kia od Přerova a na křižovatce začal odbočovat vlevo směrem na obec Čechy. Přitom nedal přitom přednost vozu Škoda Fabia, který jel od Dřevohostic směrem na Přerov. Na křižovatce tedy došlo k havárii.

Čtyřčlenná osádka vozidla Kia neprodleně vystoupila, ale než stihl řidič označit místo nehody a než si všichni stihli obléci reflexní vesty a opustit vozovku, přijela ve směru od Domaželic další Škoda Fabia a srazila na vozovce stojící sedmileté dítě, které bylo nárazem odhozeno mimo komunikaci. Šškodovka pak ještě narazila i do vozidla Kia.

Zraněné dítě muselo být letecky transportováno do nemocnice v Brně. Příčina nehody a míra zavinění jednotlivých účastníků nehody je předmětem dalšího policejního šetření. Nyní je událost prověřována pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty