Čtvrtý ročník Miss Šantovka je za dveřmi, přijďte na casting

Už počtvrté se ty nejúžasnější dívky sejdou v Galerii Šantovka. Blíží se totiž čtvrtý ročník soutěže Miss Šantovka a pokud chcete zkusit své štěstí i schopnosti, je ten pravý čas podat přihlášku do castingu této soutěže.

Co na dívky v případě úspěchu v soutěži čeká? Mohou vyhrát například zapůjčení luxusního vozu, wellness pobyty, poukázky na nákupy v Galerii Šantovka a spoustu dalších hodnotných cen od partnerů soutěže. Tou úplně nejlepší cenou je ale exkluzivní spolupráce s Galerií Šantovka a s agenturou Prestige Models, která slibuje velkou šanci na start úspěšné kariéry v modelingu.

Účast na castingu doporučují i bývalé vítězky. „Miss Šantovka byla pro mě úžasnou zkušeností, otevřela mi dveře k zajímavým příležitostem a cenným informacím v oblasti modelingu. Mou zkušenost také obohatily krásné ceny a mimo to jsem získala i nová přátelství, která mi zpříjemnila celý průběh soutěže. Pokud by byla ta možnost, určitě bych do toho šla znovu,“ říká loňská miss sympatie Nikola Saňáková.

Potvrzuje to také druhá vicemiss roku 2023 Karolína Jelínková: „Miss Šantovka mi zvedla sebevědomí a poznala jsem spoustu nových lidí. Posunula mě, abych v tomto směru šla dále. Vyzkoušela si krásné šaty a stala se modelkou.“


Casting se uskuteční 1. února 2024 v Galerii Šantovka Olomouc v kinosále Premiere Cinemas č. 6 v čase od 14 do 18:30 hodin. Registrovat do soutěže se mohou zájemkyně prostřednictvím webové stránky, nebo i na místě v den konání castingu v čase od 14 do 16 hodin.

Postup do semifinále soutěže se dívky dozví už bezprostředně po castingu. Semifinále a finále soutěže proběhne 24. a 25. února a předtím ještě čeká semifinalistky společné soustředění.

Více informací najdou zájemkyně ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty