Restaurace Pod Limpou: Kombinace tradiční české kuchyně s noční atmosférou

Nabídku centra Olomouce už brzy obohatí vyhlášená restaurace Pod Limpou. Na Dolním náměstí 22/43 se po přibližně roční pauze znovu otevírají dveře oblíbeného podniku. Nynější provozovatel slibuje ve známém prostředí nové perfektní gastronomické zážitky pro všechny milovníky dobrého jídla a vína.

Důvěrně známé prostředí restaurace Pod Limpou brzy přivítá nové návštěvníky

Nový majitel Tomáš Růžička, který je sám vášnivým gastronomem s bohatými zkušenostmi, vtiskl restauraci Pod Limpou jedinečný koncept. Spojuje v něm tradiční českou a staročeskou kuchyni s moderními trendy a kreativním přístupem. Menu restaurace Pod Limpou je inspirováno českou klasikou, zároveň však nabízí inovativní a originální variace, které potěší i náročné gurmány. „Kvalitní suroviny a lokální produkty jsou základem všech našich pokrmů, které připravujeme s láskou a péčí,“ říká Tomáš Růžička.

Restaurace chce zaujmout také širokou nabídkou kvalitních vín, která doplní menu a uspokojí i ty nejnáročnější vinaře. Nabízet zde budou převážně moravská vína, která podtrhnou autentičnost celého zážitku.

Příjemná atmosféra a útulný interiér restaurace Pod Limpou láká ke klidnému obědu, přátelskému posezení nebo romantické večeři. Kuchyně bude vařit až do 23:00, a takže si tady hosté mohou užít i s jídlem i večerní atmosféru.

Prostor je ideální také pro pořádání soukromých akcí, oslav a firemních večírků. V letních měsících bude otevřena i venkovní zahrádka s výhledem na historické centrum Olomouce.

Restaurace znovu otevírá už ve středu 6. března!




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty