Bila ho hlava nehlava! Partneři spolu vydatně popili a pak se do sebe pustili

Tohle nebyl asi romantický valentýnský večer, byť se vše odehrálo v polovině února. Pro trestný čin ublížení na zdraví prověřují policisté případ dost neobvykle provedeného napadení mezi partnery, ke kterému došlo v půlce minulého měsíce v Hranicích.

Ilustrační foto: Istockphoto.com

Do jednoho hranického bytu přišla na návštěvu za svým přítelem žena středního věku a společně popíjeli alkohol. Postupně se dobrá nálada vytrácela a pod vlivem alkoholu se partneři začali hádat, načež přešli od slov k ostrému souboji. Kupodivu v něm byla drsnější žena. „Žena uchopila svého přítele za oděv a začali se vzájemně přetahovat. Oba při handrkování spadli na podlahu a muž na ní zůstal ležet. Žena ve své agresivitě chytla do ruky berli a několikrát s ní svého přítele udeřila do hlavy a hrudníku,“ popsala souboj při večírku policejní mluvčí Miluše Zajícová. Žena s berlou nebyla zřejmě žádná muší váha, protože zbitý muž skončil v péči přivolaných záchranářů, kteří ho museli převézt do nemocnice.

Hlídka na místě provedla u obou dechové zkoušky, které potvrdily intenzitu předchozího popíjení. Žena nadýchala 2,07 promile a muž 2,57 promile alkoholu. Prvotně byla událost kvalifikována jako přestupek proti občanskému soužití, ovšem s ohledem na způsobené zdravotní následky napadeného muže byl případ překvalifikován. Případ je tudíž ze strany policie nadále v prověřování.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty