Čokoládový festival po roce opět míří do Šantovky! Nabídne ochutnávky, kulinářskou show i lákavou soutěž

Týden před začátkem Velikonoc bude víkendový program v Galerii Šantovka patřit oblíbenému čokoládovému festivalu. Od pátku 22. do neděle 24. března bude v prostorách nákupní galerie probíhat ochutnávka čokoládových delikates u více než 40 prodejních stánků. Fanoušci této pochoutky jistě ocení, že v nabídce budou k vyzkoušení nespočet různých druhů chutí. Program zpestří také kulinářská show, akce pro děti či atraktivní soutěž o 5000 korun. Akce dává skvělou příležitost k nákupu čokolád na blížící se svátky jara.

„Čokoládový festival, pořádaný agenturou ChrisEvents, je v Šantovce již tradiční akcí. Je to jedinečná událost pro všechny milovníky cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si či případně se i přiučit umění vaření s čokoládou,“ říká marketingový koordinátor David Podstata.

Návštěvníci mohou navštívit celkem 4 sekce- kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty, dále workshopy, dětský koutek a samozřejmě prodejní stánky. Mezi vystavovateli budou například Čokoládovna Janek, Mr. Vonka, Jablíčko, Čo‑Xo, Čokoládová Továrna, Marmelalada, Čokolandia, Medovinka, Judith Sweet Art, Choklid, Kamelie – víno z Francie a mnoho dalších. Fajnšmekři mohou ochutnat čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak běžně nepřipravíte.

Hosté festivalu se mohou např. těšit na kulinářskou přehlídku Foodblogerky Květy Vondrákové, jenž předvede kreativní a zdravé vaření s čokoládou. Děti si budou moci připravit sladké dezerty pod dohledem cukráře z čokoládovny Mr. Vonka. Tým z čokoládovny Orion (Zora Olomouc) návštěvníky festivalu naučí vyrábět pralinky a temperovat čokoládu. Chybět nebude ani Jana Pavlusková s její famózní marmeládou.

Hra o poklad

„Při příležitosti Čokoládového Festivalu jsme pro návštěvníka připravili hru o poklad! Pět klíčů k pokladu bude uschováno do zlatých čokoládových pohárků, které si budou moci zakoupit u vstupu za 30 Kč. Ale pozor, pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 5 tisíc korun,“ láká pořadatel festivalu Chris Delattre.

Pro děti bude opět připravený stánek s malováním na obličej, show nejlepšího balonkáře v republice Tomáše Okurka. Připraven bude také stánek s malováním čokoládou a barevným pískem.

Časový harmonogram akce:

PA 22/03: 14:00 – 18:00

SO 23/03: 10:00 – 18:00

NE 24/03: 10:00 – 17:00

Kompletní informace naleznete ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty