Uříznuté prasečí hlavy a krvavé cákance. Anonymní boj proti klubu pokračuje a zostřuje

Tři prasečí hlavy, rudé cákance a vylepené plakáty. Takový byl obrázek vstupu do Androva stadionu v Olomouci v sobotu brzy ráno. Jde o pokračování války proti vedení SK Sigma Olomouc, k němuž se ale oficiálně nikdo nehlásí.

Andrův stadion | Foto: sigmafotbal.cz

"Dnes v brzkých ranních hodinách jsme přijali oznámení o poškození olomouckého fotbalového stadionu v místech hlavního vchodu. Konkrétně došlo k potřísnění vstupních dveří a okolní fasády červenou barvou, na skleněné výplni dveří byly vylepeny plakáty s nápisy vyzývajícími k odstoupení vedení klubu a na betonových sloupcích před vstupem byly umístěny tři prasečí hlavy," uvedla v sobotu policejní mluvčí Petra Vaňharová. Dodala, že policisté se celou záležitostí zabývají a zjišťují veškeré souvislosti a okolnosti tohoto případu.

"Naši hráči ani náš klub se nenechají zastrašit! Incident řeší Policie ČR, ve kterou mám plnou důvěru a věřím, že brzy přijde s výsledky svých zjištění. My se soustředíme na fotbal," uvedl v reakci na čin Petr Konečný, předseda představenstva Sigmy.

V minulých týdnech se už na Andrově stadionu dvakrát objevily vylepené plakáty s agresivními hesly proti vedení klubu a karikaturami sportovního ředitele Ladislava Mináře, minulý týden nechal někdo proti vedení vylepit i billboard. Krvavé aranžmá u vchodu do nitra stadionu je ovšem novým levelem tohoto anonymního boje.

Podle neoficiálních zpráv byl už jeden z autorů podivné "recese" zadržen. 

Zdroj: X / Michal Kvasnica



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty