Jak se kradou kola? Pravděpodobný pachatel se nechal několikrát natočit kamerou

Nejméně ve třech případech se tento muž octil na stejném místě, kde bylo ukradeno hodnotné kolo. Polůicie se teď obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti tohoto muže. Prověřuje jeho roli ve třech případech krádeže jízdních kol, ke kterým došlo v letošním květnu a červnu na území Olomouce a blízkém okolí.

K první krádeži došlo okolo půl šesté večer v pátek 21. května před obchodním centrem Olympia ve Velkém Týnci. V pondělí 14. června se odehrála po 15. hodině v ulici Šmeralova další krádež jízdního kola a poslední evidovaný počin se stal před 22. hodinou v pátek 17. června na třídě 17. listopadu v Olomouci. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na téměř 40 tisíc korun.

Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, na nichž je muž zachycen. "Pokud by někdo muže z přiloženého videa poznal, nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať neprodleně kontaktuje policisty na kterékoliv policejní služebně, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," konstatovala petra Vaňharová, policejní tisková mluvčí.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty