Velká akce HC Olomouc: kohouti představí dresy i kapitána pro novou sezónu

Křest nových dresů HC Olomouc, ve kterých hokejisté budou nastupovat během nové sezony Tipsport extraligy ledního hokeje, mohou vidět fanoušci příští týden v pátek. Nový dres pokřtí známý herec a režisér Miroslav Krobot. Navíc bude pro fanoušky připraveno i tři sta piv zdarma!

Takto vypadal dres HC Olomouc v minulé sezóně, v nové bude vylepšený. / Foto: HC Olomouc

Dresy měnil klub už před minulou sezónou, teď v tom pokračuje. „Loni jsme po několika letech podobu našich dresů poměrně radikálně změnili a většinou jsme na ně zaznamenávali výhradně pozitivní reakce. Přesto jsme se i letos rozhodli podobu dresů lehce poupravit. Doufám, že se fanouškům budou opět líbit, a že jich na křest dorazí co nejvíce,“ říká Simon Vejtasa, marketingový manažer klubu.

Dále se na akci představí také nový kapitán olomouckých kohoutů a jistě se bude mluvit i o průběhu a výsledku uplynulé extraligové sezóny a o plánech na tu příští.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit také na autogramiádu vybraných hráčů A-týmu, připraveny budou také různé sportovní aktivity pro děti. Dospělé potěší i slib, že na místě bude připraveno 300 piv Radegast zdarma!

Akce proběhne ve FunParku u Galerie Šantovka v pátek 13. srpna od 17 hodin.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty