Dostala botičku, zkusila s ní ujet. Podobně to zkusil v seriálu i Homer Simpson

Kuriózní pokus učinila řidička v Olomouci. Když na její nesprávně zaparkovaný vůz na Blažejském náměstí dala městská policie botičku, ženu to nezastavilo a zkusila s tímto technickým zařízením ujet. Daleko s ním však nedojela.

S botičkou daleko nedojela. / Foto: MP Olomouc

O tom, že s přiloženou „botičkou“ se opravdu nedá jezdit, se řidička vozu Hyundai přesvědčila tento týden v úterý dost rychle. Rozjela se, ale skončilo to poškozením "botičky" i jejího auta.

Žena pak hlídce městské policie při řešení „nešťastné události“ vysvětlila, že si prý blokovacího zařízení nevšimla a podařilo se jí s ním kousek rozjet. Protože samotným manévrem došlo k poškození botičky a zřejmě i samotného auta, byla na místo přivolána Policie ČR. Ta si následně vše převzala ke svému řešení.

V letošním roce se jednalo teprve o druhý případ, což je razantní pokles oproti roku 2020. Uplynulý rok totiž přinesl hned sedm takových řidičských „majstrštyků“. Pravzorem těchto hrdinů za volantem je zřejmě Homer Simpson, který v epizodě seriálu Simpsonovi ujíždí z New Yorku i s botičkou. Na rozdíl od olomouckých řidičů je to ale animovaná postavička... :-) 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty