Sigma proti Budějovicím už od 14 hodin. Kudy pak odjet?

Sigma Olomouc dnes hraje druhé domácí utkání letošního ročníku. Vyzve soupeře z Českých Budějovic. Kvůli časové kolizi s vytrvalostním závodem Mattoni 1/2Maraton Olomouc se utkání na Andrově stadionu hraje už od 14 hodin!

Doprava v okolí Androva stadionu bude probíhat ve standardním režimu do 17:30. Poté budou všechny příjezdové cesty ke stadionu uzavřeny do 23:00. Pokud na zápas přicestujete automobilem, doporučuje klub nezdržovat se po skončení zápasu v prostorách stadionu a odcestovat zpět domů před uzavřením příjezdových a odjezdových cest v 17:30. Více informací o dopravních omezeních najdete na webových stránkách závodu zde. Olomoucký půlmaraton rovněž řidičům doporučuje využít dopravní aplikaci Waze, která poradí s vhodnou objízdnou trasou.

Klub rovněž upozorňuje návštěvníky, že na rozdíl od posledních kol minulého ročníku nezajišťuje testování před zápasem. Návštěvníci musí mít s sebou potvrzení o PCR nebo antigenním testu, certifikát o očkování nebo doklad o prodělné nemoci covid-19. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty