V lékárně chtěl opiáty a přítomným vyhrožoval, že prodejnu vyhodí do vzduchu

Přerovští kriminalisté pátrají po muži, který v pondělí 16. srpna okolo půl druhé odpoledne v ulici Budovatelů v Přerově zavítal do prodejny lékárny a pod výhrůžkou, že to tam vyhodí do vzduchu, se měl na obsluze domáhat vydání léků z řad opiátů. Přitom měl zdůrazňovat, že na jeho životě nesejde. Když mu obsluha lékárny odmítla vyhovět, prodejnu se slovy, že si jde podřezat žíly, opustil.

Lékárna v ulici Budovatelů / Foto: Google Maps

"Na okolnostech případu intenzivně pracujeme. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Za uvedený zločin lze dle trestního zákoníku uložit trest odnětí svobody na dvě léta až deset let," uvedla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

V souvislosti s případem policie pátrá po podezřelém muži ve věku okolo 30 let, menší štíhlé, až vychrtlé postavy, oblečeného do tmavého oblečení a maskovaného brýlemi, respirátorem a kšiltovkou nebo kapucí a zároveň se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při jeho ztotožnění.

Pokud někdo zaznamenal pohyb podezřelé osoby, případně disponuje informacemi, které by policii mohly pomoci k objasnění případu, nechť prosím kontaktuje linku 158.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty