Na Poděbradech o víkendu vládne první ročník Oktoberfestu. První den se povedl

Zajímavou premiéru prožívají momentálně na olomouckých Poděbradech. Příjemný podzimní víkend je celý věnován prvnímu ročníku Oktoberfestu. Nejde jen o pivo, ale i další speciální německé dobroty a taky zábavu.

Foto: Olomoucké Poděbrady

Hlavní roli v prvním poděbradském Oktoberfestu ale samozřejmě hraje právě PIVO. A na jaké speciály se u známého olomouckého jezera můžete těšit? Jsou to Paulaner Hefe-Weissbier, Maisels Weisse Original, Maisels & Friends PALE ALE, Leffe Brune, Nachmelená opice IPA polotmavá, Černá hora medový kvasar, Velen nefiltr pšeničný ležák a Litovel Kvasničák. Pivo se během Oktoberfestu výjimečně čepuje do zálohovaného skla, je možné objednat si i tupláka.

K dostání je tady také pečené koleno, bratwursty, bavorská klobása, preclíky či jablečný štrúdl.

Před malou chvílí šéf podniku Jiří Holub mohl konstatovat, že se první den vydařil skvěle. „Přátelé, děkujeme vám všem za dnešní první den poděbradského Oktoberfestu. Tak obrovský zájem jsme vůbec nečekali, vypili jste skoro celou zásobu našich pivních speciálů na celé dva dny! Zítra ale pokračujeme, zásoby piva i jídla doplníme a budeme se na vás těšit,“ láká na nedělní pokračování na Poděbrady.

Na konci října se chystá další speciální akce. Ve dnech 30. a 31. října tady proběhne  již tradiční Dýňování, tedy společné vyrábění speciální podzimní výzdoby a k tomu i různé gastronomické speciality z dýně. Pokud si chcete na Poděbradech vyrábět vlastní halloweenskou okrasu, je třeba do 29. října objednat dýni na info@olomouckepodebrady.cz.   

První ročník Oktoberfestu

Chystá se i Dýňování



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty