V celostátní anketě Naše město 1991-2021 soutěží Olomouc. K úspěchu může pomoct i váš hlas!

V klání o nejkvalitnější architektonické a urbanistické počiny ve prospěch života obyvatel a návštěvníků za posledních třicet let bojuje Olomouc společně s dalšími osmnácti českými a moravskými městy. Veřejnou soutěž organizátoři Czech Architecture Week pořádají ve spolupráci s agenturou Czech Tourism. Olomouc nedávno uspěla v obdobné soutěži před odbornou porotou, nyní je vše v rukou hlasující veřejnosti.

Herkulova kašna a Sloup Nejsvětější Trojice v Olomouci / Zdroj: kudyznudy.cz

"Nejlépe hodnocené projekty a jejich iniciátoři, investoři a realizátoři budou dekorováni Cenou Opera Civitatem 2021 z rukou hejtmanů a podle účelu projektu z rukou jednotlivých ministrů odpovídajících rezortů. Předseda vlády ČR udělí absolutnímu vítězi cenu Grand Prix Opera Civitatem 2021,“ uvádí organizátoři ankety.

O úspěchu Olomouce svědčí už i říjnové slavnostní vyhlášení vítězů prestižního celorepublikového projektu Naše město, kde Olomouc získala jednu z hlavních cen. Ve Španělském sále Pražského hradu obdržela zvláštní cenu organizátora Opera Civitatem 2021 za komplexní urbanistickou a architektonickou revitalizaci města tvořící kulturní a estetický základ kvality života lidí.

Hlasujte na webu: https://www.kudyznudy.cz/ankety/nase-mesto-1991-2021




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty