Vážně zraněnému řidiči pomáhal náhodný svědek, hasiči i záchranáři. Přesto bohužel zemřel

AKTUALIZOVÁNO Tragická dopravní nehoda se odehrála v pondělí 6. prosince krátce před 16. hodinou mezi Horní Moštěnicí a obcí Přestavlky na Přerovsku. Přes rychle poskytnutou pomoc bohužel nehodu řidič nepřežil.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Nedaleko Horní Moštěnice havarovalo osobní auto do stromu vedle silnice. "Po příjezdu na místo hasiči nalezli uvnitř vozu zaklíněného řidiče v bezvědomí, kterému již pomáhal laickou masáží srdce oznamovatel nehody," uvedla mluvčí hasičů Lucie Balážová. Jednotka si proto ihned resuscitaci převzala, ještě uvnitř vozu nasadila AED a pokračovala v masáži srdce.

Současně hasiči hydraulickými nůžkami stříhali sloupky vozidla, aby odstranili dveře a mohli řidiče z automobilu okamžitě vyprostit ven. Na páteřní desce jej poté předali do péče záchranářů. I přes veškerou snahu a rychle poskytnutou pomoc všech zasahujících řidič svým zraněním bohužel podlehl.

Místo nehody hasiči protipožárně zabezpečili. Příčiny a okolnosti nehody momentálně vyšetřuje Policie ČR. Prosí proto případné svědky, kteří místem v době nehody, tedy v pondělí 6. prosince okolo 16. hodiny projížděli a mohli by poskytnout informace k předmětné události, aby policii kontaktovali na telefonním čísle 974 778 458, případně také kdykoliv na lince 158

Foto: HZS Olomouckého kraje




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty