Vánoční koncert na Horním náměstí: atraktivní benefice pro dobrou věc!

Vánoční koncert spojený se sbírkou, to je novodobá tradice, kterou už potřetí uspořádá zítra v Olomouci na Horním náměstí Spolek Trend vozíčkářů. Publiku zazpívají například Daniel Flek, superstar Zbyněk Drda, The Shookies, Kláva a další, v pozdravech uslyšíte a uvidíte i Tarju Turunen, Václava Noida Bártu, Voxela nebo kapelu O5 a Radeček.

Foto: Rej.cz

Už v sobotu 18. prosince od 10:00 hodin proběhne Vánoční benefiční koncert pro Trend vozíčkářů 2021 - PROJEKCE, který letos bude ve velice netradiční formě. Bude promítán ve smyčce na velké LED obrazovce na olomouckém Horním náměstí a mimo koncertních vystoupení našich umělců Trend pozdraví další známé osobnosti showbusinessu jako Tarja Turunen, Michal David, Miro Jaroš, Aneta Vignerová a Petr Kolečko, O5 a Radeček, Alžběta Kolečkářová, Václav Noid Bárta, Petra Černocká, Vašek Bláha (Divokej Bill) nebo Voxel. Na místě se budou rozdávat speciální vánoční zasukované tkaničky a v trenďáckém stánku si budete moct zakoupit vánoční výrobky od zaměstnanců Trendu ze sociálního podnikání.

Večer se speciálně pro Trend rozsvítí sloup Nejsvětější Trojice v červeno-žlutých barvách, tedy v barvách vánočních tkaniček. Olomoucké vozíčkáře můžete podpořit příspěvkem do kasiček, zasláním DMS ve tvaru DMS TKANICKA 30 nebo 60 nebo 90 nebo také zasláním finančního daru na transparentní účet číslo 1000100014/5500 (Raiffeisen Bank). 




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty