Vážná bouračka u Globusu: doprava je z uzavřené silnice aktuálně odkláněna

AKTUALIZOVÁNO: Na obchvatu Olomouce, před kruhovou křižovatkou u obchodního domu Globus, se odehrála dnes po deváté hodině vážná dopravní nehoda tří vozidel. Kvůli ní zde byla dočasně uzavřena komunikace a doprava byla policisty odkláněna náhradními trasami. Od půl druhé je silnice opět průjezdná.

Ilustrační foto: Policie ČR

"Z důvodu dopravní nehody dvou vozidel na 264. kilometru dálnice D 35 je v místě nehody ve směru z Ostravy na Mohelnici a Hradec Králové dálnice uzavřena. Doprava je v tuto chvíli odkloněna, a to před místem nehody přes sjezd pro vozidla ŘSD na třídu Míru v Olomouci. Odklon řídí policisté. Zároveň byl uzavřen dálniční nájezd na 267. kilometru z Brněnské ulice na EXITu Slavonín na dálnici D35 ve směru na Hradec Králové," popsal dopoledne situaci policejní mluvčí Libor Hejtman.

Od půl druhé je dálnice D35 na 264. kilometru u Olomouce ve směru na Mohelnici opět plně průjezdná.

Podle dosavadního šetření jel řidič dodávkového vozidla v levém jízdním pruhu dálnice D35 nepřiměřenou rychlostí a narazil do před ním jedoucího osobního vozidla, které bylo odhozeno do nákladního vozidla popojíždějícího k koloně v pravém jízdním pruhu. Při dopravní nehodě byly zraněny dvě osoby z osobního aurta. Nikdo z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. 



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty