Nenávist v hlavní roli? Obyčejný vandal by asi žádné auto takhle nezdemoloval

Šokován musel být sedmadvacetiletý muž, když v sobotu přišel ke svému zaparkovanému autu. Svůj vůz značky VW Golf by málem nepoznal. Neznámý pachatel na něm přes noc nebo dopoledne poškodil všechno, co se dalo. O víkendu se ale podle policejních zpráv děly ve světě motorových vozidel i další zajímavé věci.

Foto: Policie ČR

Mladý řidič zaparkoval auto v pátek večer před domem v lázeňském městečku Teplice nad Bečvou. Neznámý vandal mu během noci nebo dopoledne poškodil obě přední světla, mřížku v nárazníku včetně mlhového světla, rozbil vnější zpětná zrcátka, promáčkl levý přední blatník a ještě mu vyprázdnil všechna čtyři kola.

Majiteli vozidla způsobil kromě šoku i škodu odhadem za 30 tisíc korun. Pachateli hrozí za přečin poškození cizí věci trest odnětí svobody až na jeden rok. Z výčtu škod je naprosto zřejmé, že poškození muselo být záměrné a pachatel byl hodně důsledný.

Policie během víkendu zadržela také několik řidičů s alkoholem v krvi. Rekordman na sebe upozornil už v pátek v Olomouci. V Hodolanské ulici narazil zezadu jeden bavorák do druhého. Řidič BMW černé barvy nedodržel dostatečnou vzdálenost a narazil do před ním jedoucího bílého vozu stejné německé značky. Policisté se pak nestačili divit, když řidič černého vozu, tedy pravděpodobný viník nehody, nadýchal okolo 3 promile. Aspoň že orientační test na drogy mu vyšel s negativním výsledkem.

Policisté opilému řidiči zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun.

Foto: Policie ČR



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty