Policie i rodina pátrají po ztracené seniorce. Ta je dezorientovaná a zmatená

Po pohřešované osmašedesátileté seniorce ze Zábřehu pátrá její rodina i policie. Policisté se teď v této souvislosti obracejí na veřejnost a žádají o pomoc.

Pohřešovaná Magdaléna Nunhardová

O ženu má strach její rodina. Pohřešovaná Magdaléna Nunhardová odešla ze zábřežského bytu své dcery v neděli okolo druhé hodiny odpoledne neznámo kam. Paní působí zmateně, může být dezorientovaná v čase i prostoru. Je možné, že by se mohla pohybovat také v přítomnosti lidí bez domova.

Pohřešovaná měří okolo 160 centimetrů, je hubené postavy, zdánlivé stáří okolo 65 - 70 let. Má prošedivělé, středně dlouhé vlasy po ramena a výrazné znaménko nad levým koutkem horního rtu.

Na sobě by mohla mít šedobéžovou bundu s kapucí, oranžovou mikinu s potiskem, šedé legíny a černé botasky. Dle doposud zjištěným informací byla osoba uvedeného popisu viděna včera večer poblíž obce Jedlí na Zábřežsku. Je tedy možné, že je na pohybu a mohla zavítat i do sousedního kraje.

"Jakoukoliv informaci k pohřešované ženě přijmeme na lince 158. Děkujeme za spolupráci, které si moc vážíme," uzavírá žádost o pomoc policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty