Tragická nehoda u Olomouce: senior ve Fabii zemřel na místě

Nedělní ráno přineslo vážnou dopravní nehodu s tragickými následky. Odehrála se na silnici mezi Olomoucí a Krčmaní.

Řidiči z Fabie už bohužel nebylo pomoci, na místě zemřel. Ilustrační foto: HZS Olomouckého kraje

„Pár minut před devátou hodinou dopoledne jsme přijali oznámení o vážné dopravní nehodě na komunikaci D55 mezi obcemi Olomouc a Krčmaň. Policisté okamžitě vyrazili na místo,“ uvedl mluvčí policie Libor Hejtman. „Podle prvotních informací jel řidič vozidla Škoda Fabia po silnici č. 4353 od obce Grygov na Velký Týnec. Na křižovatce s komunikací D55 (poblíž čerpací stanice PHM) zřejmě nedal přednost v jízdě řidiči vozidla Audi A6 jedoucí po hlavní pozemní komunikaci z Olomouce na Krčmaň.“

I přes rychlé poskytnutí první pomoci 71letý řidič škodovky bohužel na následky zranění na místě zemřel. Devětačtyřicetiletý řidič vozidla Audi byl zraněn lehce. Následně u něj policisté provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem.

Místo nehody bylo po dobu šetření uzavřené a policisté odkláněli dopravu přes okolní obce. Provoz byl zcela obnoven před dvanáctou hodinou. Policisté odhadli škodu na 100 000 korun. Veškeré příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty