Na bazéně v centru Olomouce potrápil starší dámu drak. Strážníci ji ale rychle usměrnili

Horko dělá s lidmi divy. Něco takového se patrně přihodilo seniorce, která se chovala značně nepřístojně ve venkovním areálu plaveckého bazénu v centru Olomouce. Její boj s "drakem" v podobě podnapilosti nezvládli plavčíci a zakročit museli strážníci.

Ilustrační foto: bazen-olomouc.cz

"V pátek po poledni se na nás obrátil s prosbou o pomoc plavčík místního městského bazénu. Důvodem byla podnapilá seniorka, která měla ležet u venkovního bazénu a odmítala areál opustit. Z její strany totiž došlo k hrubému porušení návštěvního řádu, který vylučuje pobyt podnapilých návštěvníků, jež mohou být ohroženi na zdraví například dehydratací na přímém slunci či nemožnost pohybovat se ve vodním prostředí," vysvětlil mluvčí městské policie Olomouc Petr Čunderle. Podle našich informací byla návštěvnice dost nerudná a plavčíky odbývala výrazy, jaké si s dámou ve věku bezmála osmdesáti let málokdo spojuje. 

Strážníci na místě ženu seznámili s faktem, že návštěvní řád platí opravdu pro všechny. Po tomto dotyčná uznala, že je nejvyšší čas z plovárny odejít a tak učinila za doprovodu hlídky. Jelikož její alkoholové opojení nevyžadovalo další intervenci ze strany strážníků, mohla se pak seniorka vydat sama vstříc svému domovu.

O případu dnes informovala Městská policie Olomouc, potvrzený je i ze strany správy bazénu. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty