Auto se po nárazu přetočilo a skončilo na střeše. Řidič chtěl po vyproštění z vraku odejít

Docela divnou reakci předvedl včera šofér škodovky, který havaroval u Želechovic. Jen so ho vyprostili z vraku auta, snažil se jednoduše odejít. Nakonec ho ale odezli do nemocnice.

Foto: Policie ČR

"Ve čtvrtek 15. září okolo půl čtvrté odpoledne jsme přijali oznámení o nehodě u obce Želechovice na Uničovsku. Podle prvotních informací 59letý řidič vozidla Škoda Fabia, jedoucí od Želechovic na Strukov vyjel po krátkém manévrování vpravo mimo pozemní komunikaci a skončil v poli," popsala Petra Vaňharová, mluvčí Policie ČR. Zde se s automobil převrátil několikrát přes střechu.

Krátce po nehodě zastavili na místě další řidiči, kteří šli havarovanému kolegovi na pomoc. Muže vyprostili z havarovaného vozidla, jenže ten pak údajně začal z místa nehody odcházet. Krátce nato se k havárii dostavili policisté, kteří řidiče havarovaného vozu vyzvali k provedení odborné dechové zkoušky. Tu, stejně jako lékařské vyšetření spojené s odběrem krve, odmítl podstoupit. Vzhledem ke způsobenému zranění si jej nakonec do péče převzala zdravotnická záchranná služba, která jej transportovala do nemocnice.

Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. Policisté se okolnostmi této dopravní nehody nadále zabývají.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty