Senior ze zcela zdemolovaného favoritu skončil v nemocnici. Bouračka vypadla hrozivě

Zraněného řidiče i jeho spolujezdkyni museli včera vyprošťovat hasiči z havarovaného vozu Škoda Favorit. Po nehodě u Supíkovic bylo toto staré auto úplně zdemolované. Druhý vůz vypadal po srážce o poznání lépe.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Ve čtvrtek 10. listopadu okolo 9. hodiny ranní vyjížděli policisté k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, ke které došlo mezi obcemi Písečná a Supíkovice. Podle prvotních informací měla 46letá řidička osobního motorového vozidla Škoda Octavia přejet v levotočivé zatáčce do protisměru, kde se střetla se Škodou Favorit. Při následné nehodě byl zraněn 84letý řidič Škody Favorit a jeho o několik let mladší spolujezdkyně. U řidičky Octavie vyloučila alkohol za volantem provedená dechová zkouška. U druhého řidiče nebyla dechová zkouška, s ohledem na jeho zranění, provedena. Způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena přes 300 tisíc korun. Dopravní nehodou se policisté i nadále zabývají.

Zraněného řidiče a cestující z favorita museli hasiči dostat ven za pomocí hydraulických nůžek a rozpínáku. "Oba zraněné pasažéry jsme z kabiny vyprostili na páteřní desce a poskytli jsme jim první pomoc, nasadili jsme krční límec a zajistili jsme jim tepelný komfort. Asistovali jsme při transportu do sanitek. Místo zásahu jsme zabezpečili proti vzniku požáru. Komunikace byla po dobu zásahu uzavřena," uvedla mluvčí hasičů Lucie Bukvová. 

Foto: HZS

Foto: HZS



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty