Připletl se do hádky, čtyřikrát silně bodl a utekl. Pachatel útoku teď sedí ve vazební věznici

Policie uvolnila bližsí informace k dalšímu případu brutálního násilí, který se odehrál v sobotu. Zraněný skončil ve Fakultní nemocnici Olomouc, dopadený útočník je rovněž v Olomouci, ale ve zdejší vazební věznici.

Ilustrační foto: archiv

V sobotu 12. listopadu kolem páté hodiny ráno došlo v Mohelnici v ulici Nádražní k fyzickému napadení, při kterém byl nožem pobodán 27letý muž. Incident se odehrál na parkovišti u supermarketu. Poškozený se dostal do rozepře a potyčky s 25letým mužem, kterému na pomoc přispěchal 22letý mladík a nožem poškozeného minimálně čtyřikrát bodl. Poté z místa utekl.

Muž utrpěl velmi vážná, život ohrožující zranění, s nimiž byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci. Útočníka se záhy policistům podařilo vypátrat a zadržet. Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří mladého muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda ve stadiu pokusu. Státnímu zástupci dali podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. O návrhu včera (v pondělí 14. 11.) odpoledne rozhodoval Okresní soud v Šumperku, který obviněného poslal do vazby. Po tomto rozhodnutí byl mladík policejní hlídkou eskortován do Vazební věznice v Olomouci.

V případě prokázání viny a odsouzení mladému muži hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty