Náklaďák vytlačil osobní auto do svodidel a ujel. Policie teď dálničního piráta hledá

Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při objasňování dopravní nehody. Při ní dosud neznámý řidič náklaďáku vytlačil řidičku osobního auta na dálnici do svodidel.

Foto: Policie ČR

 Ve čtvrtek 1. prosince o čtvrt na deset dopoledne došlo k dopravní nehodě osobního vozidla Porsche Cayenne na 34. km dálnice D46 ve směru z Olomouce na Prostějov. Řidičku vozidla měl vytlačit nezjištěný řidič nákladního vozidla s návěsem. Aby řidička zabránila střetu, strhla řízení vlevo a narazila do ocelových svodidel. Ke srážce vozidel nedošlo. Řidič nákladního vozidla nezastavil a z místa nehody ujel.

"V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo či řidiče, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec," vzkazuje mluvčí policie Libor Hejmtan. Adresa a kontaktní údaje jsou Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty