Na křižovatce srazil cyklistu a po chvíli od nehody ujel. Policie hledá bílé auto

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění nehody, která se stala v neděli 8. ledna 2023 okolo půl osmé večer v prostoru křižovatky ulic Foerstrova, Štítného, Albertova a Hněvotínská v Olomouci.

Místo nehody | Foto: Policie ČR

Podle dosavadních informací vjel dosud neznámý řidič nezjištěného vozidla jedoucí po ulici Foerstrova do křižovatky patrně na červenou, kde se střetl s cyklistou, který jel ve směru od ulice Štítného k ulici Hněvotínská. Po kolizi upadl cyklista na silnici, načež měl řidič auta na okamžik zastavit a poté místo nehody opustit. Z dopravní nehody vyšel cyklista bez zranění.

Provedeným šetřením policisté zjistili, že by se mělo jednat o bílé osobní motorové vozidlo, pravděpodobně značky Škoda Fabia.

Svědci, kteří by svými informacemi mohli přispět k řádnému objasnění a ustanovení řidiče a jeho vozidla, ať telefonicky kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc na číslech 974 766 251, 974 766 254 nebo kdykoliv bezplatnou telefonní linku 158.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty