Když má zlodějka smůlu, nic nedopadne tak, jak by si přála

Když má člověk pořádnou smůlu, stojí to za to. Přesvědčila se o tom mladá žena,. která včera kradla zboží v různých olomouckých prodejnách. Nejen, že ukradla boty, obě dvě pravé, v nichž by asi těžko mohla chodit, ale nakonec ji i chytili.

Ilustrační foto: Policie ČR

"Včera dopoledne jsme na linku 158 obdrželi oznámení o odcizení zboží v jednom olomouckém obchodním centru. Policisté zjistili, že 23letá žena měla z prodejny obuvi ukrást dvě boty. Aniž by žena tušila, ke své smůle si do tašky vložila dvě pravé boty a prodejnu bez zaplacení opustila," uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Poté mladá zlodějka zavítala do další prodejny, odkud měla odcizit tři balení tablet na praní. Ty vložila do tašky a přes pokladní zónu prošla, aniž by za zboží zaplatila. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na bezmála 3 000 korun.

Mladá žena kradla, ačkoliv ji Okresní soud v Přerově v minulosti odsoudil pro trestný čin krádeže k trestu odnětí svobody na čtyři měsíce podmíněně, se zkušební dobou do července 2022.

Policisté zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, na který trestní zákoník ukládá trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty