Na přechodu se střetlo auto s chodkyní. Policie teď chce vyslechnout řidiče

Najít řidiče, který byl účastníkem nehody na přechodu, chtějí policisté dopravního inspektorátu Olomouc. Týká se to nehody, ke které došlo v pondělí 22. května po půl sedmé ráno na ulici Dobrovského v Olomouci.

Místo nehody

Podle dosavadních informací měl blíže nezjištěný řidič neznámého osobního motorového vozidla černé barvy, jedoucí ve směru od ulice Komenského k ulici Studentská, vjet na přechod pro chodce patrně v době, kdy měl na semaforu červenou. Automobil se na přechodu střetl s chodkyní, která přes něj v danou dobu přecházela.

Po střetu měl řidič automobilu zastavit se zájmem řešit vzniklou situaci. Žena však odmítla a místo opustila s tím, že je v pořádku. Téhož dne večer nakonec navštívila zdravotnické zařízení, kde se nechala ošetřit.

Policisté žádají dotyčného řidiče, aby se policistům přihlásil na telefonním čísle 974 766 251, 974 766 254 nebo kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. Stejně tak žádají i případné svědky, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k ustanovení řidiče a jeho vozidla, ať kontaktují policisty na stejných telefonních číslech.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty