Řidič z vedlejší nedal přednost, jenže po hlavní silnici jela dodávka. Auto skončilo na boku

Následky ošklivé havárie řešili v pondělí dopravní policisté i lékaři. Nedaleko Kojetína jeden řidič osobního auta zapomněl na to, že při vyjíždění z vedlejší musí dávat přednost. Dopadlo to dost hrozně.

Foto: Policie ČR

"Včera dopoledne vyjela hlídka dopravních policistů na Kojetínsko k oznámené dopravní nehodě dvou vozidel. Na místě policisté zjistili, že řidič osobního vozidla značky Fiat, který jel od Kojetína směrem na Kovalovice vjel do křižovatky v katastru obce Popůvky u Kojetína, i když měl dle dopravního značení dát přednost vozidlům jedoucím po hlavní komunikaci. Do křižovatky najel v okamžiku, kdy tudy projíždělo dodávkové vozidlo značky Toyota, které řídil poškozený ve směru od D1 na Křenovice," popsala bouračku mluvčí olicie Miluše Zajícová.

V důsledku srážky byla toyota odhozena a zůstala stát v pozici na boku na vedlejší cestě, která vede k místní firmě. Řidič toyoty byl lehce zraněn a z preventivních důvodů, na základě lékaře zasahujícího na místě nehody, převezen do Fakultní nemocnice Olomouc. Podle policie se nepotvrdilo, že by některý z účastníků nehody před jízdou popíjel alkoholické nápoje.

Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 510 tisíc korun. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty