Řidič srazil cyklistu, nechal ho na místě nehody a ujel. Hledá ho policie

Policie hledá svědky nehody, při které neznámý řidič u Uničova srazil cyklistu a z místa ujel, aniž by zraněnému pomohl. Ačkoliv se případ odehrál už v lednu, policie jej stále vyšetřuje.

Místo nehody | Foto: Google Maps

Dne 20. ledna v 16:50 hodin se stala na silnici č. II/449 ve směru od obce Dolní Sukolom na Horní Sukolom u Uničova dopravní nehoda. Doposud nezjištěný řidič řídil tmavé vozidlo, pravděpodobně šedé nebo tmavě zelené barvy. Dle svědků se mohlo jednat o vozidlo typu Citroen Berlingo, VW Caddy, Peugeot Partner nebo vozidlo podobného typu. Při jízdě řidič narazil pravděpodobně přední částí vozidla do zadního ráfku jízdního kola, na kterém jel cyklista směrem k druhé jmenované obci a po nárazu upadl a zranil se. Nezjištěný řidič poté z místa dopravní nehody ujel směrem k Horní Sukolomi.

Dopravní nehodu policie nadále prověřuje a touto cestou chce požádat případné další svědky, kteří v danou dobu místem procházeli nebo projížděli a mohli by policii poskytnout jakékoli informace k okolnostem nehody, vozidlu popřípadě k jeho řidiči, aby se ozvali na tel. č. 974 766 582, 974 766 251 nebo na bezplatnou linku 158.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty