Neuvěřitelný cyklista! Vyklopil se v zatáčce, spadl na silnici, tam si ustlal a usnul

Mimořádně neobvykle si počínal cyklista, který vzbudil pozdvižení na silnici mezi vesnicemi Lazníky a Švrčov. Vystrašil řidiče i záchranku, jeho hlavním problémem byl ale alkohol. A to pořádné množství!

Foto: Policie ČR

Při projíždění mírné levotočivé zatáčky ztratil kontrolu nad řízením, upadnul na vozovku, kde kupodivu následně usnul. Místem nehody po chvíli projížděl jiný řidič, který zastavil a zkontroloval stav cyklisty. Ke zraněnému muži přivolal rychlou záchrannou službu, která ho převezla do přerovské nemocnice na vyšetření. Cizí zavinění bylo vyloučeno.

Ještě před tím, než ho odvezla sanitka, provedla u něho hlídka policistů z Lipníku nad Bečvou dechovou zkoušku, která vykázala hodnotu 2,50 promile. O necelou hodinu později u něho provedla v nemocnici dechovou zkoušku i hlídka dopravních policistů, která havárii prošetřuje. K překvapení všech mu  naměřila mu hodnotu dokonce 4,24 promile alkoholu.

Další dechovou zkoušku již nebyl cyklista z celkem pochopitelných důvodů schopen provést, proto se podrobil odběru bio materiálu.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty