Řidička srazila chlapce na kole a z místa nehody ujela. Policie hledá svědky

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo v pátek 7. června krátce před 13. hodinou ve Šternberku v ulici Věžní. Pravděpodobně se hledá mladá řidička s tmavými vlasy a brýlemi.

Místo nehody, kde byl sražen mladý cyklista / Foto: Policie ČR

Podle prvotních informací dosud neznámý řidič blíže nezjištěného osobního motorového vozidla měl na přechodu pro chodce srazit přední částí svého vozidla nezletilého chodce vedoucího jízdní kolo. Řidič automobilu z místa dopravní nehody ujel. Ke zranění chlapce nedošlo.

Dosavadním šetřením policisté zjistili, že za volantem vozidla měla sedět mladší žena, tmavých delších vlasů, s dioptrickými brýlemi. Vedle ní se měla nacházet spolujezdkyně stejné věkové kategorie. Vozidlo mělo být tmavé, či šedé barvy, značky Renault, popřípadě VW Golf.

"Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a ustanovení řidiče a jeho vozidla, ať prosím telefonicky kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc na číslech 974 766 584, 974 766 251 nebo kdykoliv linku 158," vzkazuje policejní mluvčí Petra Vaňharová. .




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty