Malého psa ukradli v době, kdy jeho panička nakupovala. Policie pejska za dva dny našla

V šoku a nešťastná byla starší žena z Olomouce, když se vrátila z nákupu. U vchodu do obchodního domu v centru Olomouce nechala psa na vodítku, a když se vrátila, našla už jen vodítko. Malého psa někdo ukradl.

Foto: Policie ČR

Případ začal, když se ve středu 29. května večer na olomoucké policisty obrátila 74letá rozrušená žena. Na policii uvedla, že jí byl před Galerií Moritz v Olomouci odcizen její pes. K události došlo někdy kolem 17. hodiny, kdy si žena šla nakoupit a pejska uvázala před vchodem do galerie v ulici 28. října. Když se však na místo vrátila, našla zde pouze pověšené vodítko.

Policistům nešťastná seniorka vysvětlila, že se jedná o křížence podobného jorkšírskému teriérovi. Policisté na základě těchto informací rozjeli pátrání po pejskovi. O dva dny později, v pátek 31. května, se kriminalistům podařila psa nalézt u nákupního centra v Olomouci v Pražské ulici, kde jej uvázal pravděpodobně pachatel, když se snad zalekl následků svého jednání nebo jej už ukradený pes prostě nebavil.

Ještě téhož dne pejska olomoučtí kriminalisté v pořádku předali jeho šťastné majitelce. Případem se policisté i nadále zabývají.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
Chata Kouty