Další nehoda cyklistky. Žena na kole vjela pod auto, skončila v nemocnici

Včerejší den přinesl v Olomouci hned dvě nehody s účastí cyklistky. Zatímco v jednom případě skončila nehoda tragédií, ve druhém byla zraněná cyklistka převezena do nemocnice.

Foto: Policie ČR

V úterý kolem půl osmé ráno se v Olomouci v ulici Heyrovského odehrála dopravní nehoda cyklistky s osobním autem. "Podle zjištěných informací nedala 47letá cyklistka při vjíždění na pozemní komunikaci přednost v jízdě vozu značky VW Sharan. Jeho 36letá řidička již vzniklé situaci nedokázala zabránit a došlo ke střetu přední části jízdního kola s levou přední částí vozidla," uvedla mluvčí Policie ČR Ivana Skoupilová.

Cyklistka po nárazu upadla na komunikaci a trpěla zranění, s nimiž byla převezena do Fakultní nemocnice Olomouc. Provedené dechové zkoušky byly u obou řidiček negativní. Způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 30 tisíc korun.

Dopravní nehodou se policisté i nadále zabývají.

Ve stejný den se v Olomouci odehrála ještě nehoda koloběžkáře, který rovněž skončil v nemocnici. Ten ovšem spadl na silnici sám, protože měl podle dechové zkoušky v krvi 1,60 a 1,57 promile alkoholu.




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1