Policie pátrá po pohřešovaném muži, je nemocný a potřebuje pomoc

Kriminalisté územního odboru Karviná žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném Jaroslavu Vašulínovi. Podle ostravských policistů by se osmašedesátiletý nemocný muž mohl pohybovat v Olomouckém kraji.

Pohřešovaný Jaroslav Vašulín

Hlášení o pohřešování nemocného muže policisté přijali v úterý 9. července. Oznamovatelka policii sdělila, že jej naposledy viděla 9. července 2024 v Havířově – Šumbarku v místě pobytu. Mobilní telefon má od té doby nedostupný. Oznamovatelka dále uvedla, že muž je nemocný a nutně potřebuje léky. V minulosti byl již pohřešován.

Vizuální stáří pohřešovaného odpovídá skutečnému věku. Je střední postavy, výšky zhruba 176 cm. Má hnědé oči, krátké rovné a prošedivělé vlasy a šedivé vousy tzv. strniště. Kriminalisté mají k dispozici také indicii, že by se mohl pohybovat v osobním vozidle Suzuki černé barvy, jehož poznávací značka začíná 6T1. Naposledy prý měl být spatřen na dálnici D 35 ve směru na Mohelnici.

V době odchodu z domu měl mít oblečené tmavé plavkové kraťasy a tmavé triko s krátkým rukávem značky ADIDAS. Na nohou měl pantofle značky FILA a hnědou pánskou taštičku přes rameno.

Pokud byste pohřešovaného muže z fotografie poznali, případně mohli přinést jakékoli informace, které by policistům přispěly k jeho vypátrání, sdělte je prosím telefonicky na linku 158.

Za informace a pomoc policie veřejnosti děkuje.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj