Opilý řidič nezvládl jízdu, havaroval a se zraněními skončil v nemocnici

Smutný konec měla noční cesta opilého řidiče, který jel od Litovle na Nové Zámky. Mladý muž nezvládl zatáčku, jeho vůz vyletěl ze silnice, narazil do zdi a zůstal stát na boku.

Opilý řidič zničil při bouračce hned dvě auta | Foto: Policie ČR

"Včera o půl čtvrté ráno došlo na silnici č. III/4499 v obci Nové Zámky ve směru jízdy od Litovle k dopravní nehodě. Podle zjištěných informací Jednatřicetiletý řidič vozidla Volkswagen Golf nepřizpůsobil rychlost jízdy především svým schopnostem. Při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjel s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde narazil do zaparkovaného vozidla a následně do zdi domu," popsala havárii policejní mluvčí Ivana Skoupilová. Při nehodě vznikla hmotná škoda jak na obou vozidlech, tak na zdi domu, celkově jde předběžné o více než 100 tisíc korun.

Řidič při nárazu utrpěl zranění, s nímž musel být z místa převezen do šternberské nemocnice k ošetření. Policie mu ale i přes zranění mohla provést dechovou zkoušku, a ta ukázala, že řidič byl pod vlivem alkoholu. Konkrétně nadýchal při zkoušce hodnoty 2,24 a 2,19 promile.

Dopravní nehodou se policie i nadále zabývá.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1