Pozor, podvod! Na internetu koluje podvodná nabídka výhodného půlročního jízdného

Dopravní podnik města Olomouce upozorňuje cestující na podvodné jednání, kdy facebooková stránka „Karta městské hromadné dopravy v Olomouci“ nabízí falešnou kartu Olomouc region Card s půlroční jízdenkou na MHD v Olomouci za 2 €.

Nabídka výhodného půlročního jízdného je falešná! | Zdroj: DPMO

Dopravní podnik města Olomouce, a.s. ani agentura m-ARK, která zajišťuje služby Olomouc region Card žádnou podobnou akci nevyhlásili a žádají cestující o opatrnost a využívání oficiálních prodejních kanálů. 

Dlouhodobé jízdenky DPMO je možné zakoupit pouze přes oficiální e-shop dopravního podniku s adresou https://eshop.dpmo.cz/ nebo na pokladnách.

"Vyzýváme cestující k opatrnosti s podobnými výhodnými nabídkami, protože podvodníci tentokrát zneužili i logo DPMO, které se zobrazí po rozkliknutí nabídky a celý podvod tak působí na první pohled velmi věrohodně," vzkazuje cestujícím Dopravní podnik města Olomouce.

Při jen trošku pozorném prohlédnutí je zřejmé, že celá nabídka nepůsobí vůbec seriózním dojmem. Obraty jako "starosta města" či "jo nebo ne" ukazují na dost primitivní podvrh. 

Nabídka výhodného jízdného je falešná! 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1