Bezohledný řidič vytlačil při předjíždění auto do svodidel a z místa nehody pak ujel

Police hledá svědky dopravní nehody, při které havarovalo auto na dálnici D1 ve směru od Olomouce na Ostravu. K nehodě došlo při bezohledném zařazování předjíždějícího vozu do pravého pruhu.

Foto: Policie ČR

V sobotu 16. října 2021 v 17:40 neznámý řidič způsobil nehodu na dálnici D1 na 297,5. kilometru u Lipníka nad Bečvou ve směru jízdy od Olomouce na Ostravu. Řidič nezjištěného vozidla měl z levého jízdního pruhu přejet do pravého těsně před vůz VW Polo, který jel v pravém pruhu. Řidička VW Polo, aby zabránila střetu s tímto vozidlem, začala brzdit a najela vpravo na krajnici, kde narazila do ocelových svodidel. Řidič, který tuto situaci zavinil, nezastavil a z místa nehody ujel.

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Na Polu vznikla škoda za 40 tisíc korun a na svodidlech za 80 tisíc korun.

V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří mají poznatky k uvedené dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo či řidiče, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19 na telefon 974 762 751 nebo na e-mailovou adresu krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz

Foto: Policie ČR

.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty