Ztracený senior se stále neobjevil! Nedaleko od nemocnice ale našli jeho mobilní telefon

Už několik týdnů pátrá policie po nezvěstném seniorovi Jaroslavu Hlavicovi. po pohřešovaném 82letém seniorovi. Pátrání bylo poprvé zveřejněno 21. října, muž byl naposledy viděn 14. října. Momentálně kriminalisté pracují s poznatky, kdy nemohou vyloučit, že senior v Olomouci nasedl na vlak a odjel do jiného města. Jeho mobilní telefon byl nalezen nedaleko místa, kde muže naposledy spatřili.

Pohřešovaný Jaroslav Hlavica/ Zdroj: Policie ČR

Zhruba od poloviny října pátrají olomoučtí kriminalisté po 82letém Jaroslavu Hlavicovi , který byl ve čtvrtek 14. října okolo 19. hodiny propuštěn z Vojenské nemocnice Olomouc, nacházející se v Klášterním Hradisku na Sušilově náměstí. Od této doby o sobě nepodal rodině zprávu a do místa svého bydliště se dosud nevrátil.
Podle dosavadních informací není vyloučeno, že senior mohl nasednout na vlak a odjet do jiného města. Mobilní telefon pohřešovaného byl nalezen v Olomouci, nedaleko místa, kde byl naposledy spatřen.
Pohřešovaný je vysoký 165 - 170 cm, hubené postavy, vzhledem odpovídajícím zhruba jeho věku. Má vrásčitý oholený obličej, malé hnědé oči a prořídlé středně dlouhé šedé až bílé vlasy. Podle nových poznatků měl mít na sobě modré jeansové kalhoty, modrou mikinu, hnědou, či šedou bundu a přes rameno hnědou koženkovou tašku.
"Prosíme občany, kteří se pohybovali ve čtvrtek 14. října mezi 19. – 21. hodinou v oblasti Klášterního Hradiska, Gorazdova náměstí a Černé cesty, a mohli pohřešovaného seniora spatřit, aby, prosím, ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158," uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Na snímku pohřešovaný Jaroslav Hlavica/ Zdroj: Policie ČR 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
Chata Kouty