Večírek skončil převozem na jednotku intenzivní péče. Žena pobodala a pořezala partnera

Trestní stíhání dvaačtyřicetileté ženy pro zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu zahájili olomoučtí kriminalisté. Podle dosavadních informací totiž dotyčná žena nožem vážně poranila svého partnera. Roli v násilném případu sehrál i alkohol.

Ilustrační snímek: Pixabay.com

Příběh začal celkem nevinně. V sobotu 13. listopadu 2021 večer žena popíjela alkoholické nápoje spolu s dvaačtyřicetiletým přítelem ve svém bytě panelového domu v Šumperku. Společná zábava ale vzápětí přerostla v agresi. "Podle dosavadního šetření žena měla nožem zaútočit na přítele, kterému způsobila bodnořezná poranění. Muž si po útoku přivolal pomoc a s život ohrožujícím zraněním skončil v péči lékařů nemocnice v Šumperku," popsal mluvčí policie Libor Hejtman.

Jakmile se šumperští policisté a kriminalisté o případu dozvěděli, okamžitě vyrazili událost prověřit. Následně po zjištěných informacích na místě zadrželi ženu a přivolali krajské kolegy, kteří si případ převzali. Ti po příjezdu provedli podrobné ohledání místa činu a zajištění stop. Motiv činu zůstává v šetření. Žena nejprve popírala, že by na přítele zaútočila, ale nakonec se k činu doznala.

Kriminalisté podali krajskému státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí ženy do vazby, který soud akceptoval a poslal ji za mříže. Žena nebyla v minulosti trestně stíhaná. Obviněné ženě hrozí za zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty