Na silvestra neznámí pachatelé odpálili a totálně zničili mobilní toaletu

O požárech kontejnerů, odpadkových košů, pergol a dalších objektů v souvislosti se silvestrovskou zábavní pyrotechnikou už dnes informovali hasiči. Ovšem jeden případ, který se odherál v Přerově, je opravdu unikátní a zaujal také policii.

Ilustrační foto: pixabay.com

Podle všeho se jednalo o hloupý vtip. Někdo vhodil na ulici silný dělobuch do "toi-toiky". "V pátek 31. prosince okolo 20. hodiny vhodili dosud neznámí pachatelé do mobilní toalety umístěné v Přerově v ulici Čechova zapálený předmět, který následně explodoval a toaletu roztříštil na několik kusů," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Petra Vaňharová a dodala: "Na místě zůstal stát pouze podkladový základ se dvěma opěrnými sloupy. Navíc byla explozí poškozena také vedle stojící plechová unimobuňka." Způsobená škoda byla podle policie předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun, zraněn nebyl nikdo.

Policisté už zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. V případě dopadení, prokázání viny a odsouzení hrozí pachatelům tohoto nepovedeného žertíku v krajním případě až roční pobyt za mřížemi.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty