Čarodějnice na vatru je už připravená! Děkujeme a s radostí upálíme, vzkazují pořadatelé z pevnůstky

V Korunní pevnůstce v Olomouci se všechno chystá na víkendový program! Radio Haná slaví třicet let od založení a tak pořádá opravdu velkolepé Pálení čarodějnic a druhý den májovou oslavu. Víkend plný zábavy a hudby zažijete čarovného 30. dubna a láskyplného 1. května.

"Děkujeme Základní umělecké škole Miloslava Stibora v Dolanech pod vedením magistry Heleny Lisé. S radostí upálíme," reagovali s úsměvem pořadatelé akce na darovanou figuru čarodějnice. 

Byť velká chvíle strašidelné čarodějnice z papíru a hader určitě přijde, to hlavní se bude v Korunní pevnůstce točit především kolem hudby. Na koncertním pódiu se bude odehrávat velmi nadupaný hudební program, který určitě přitáhne spoustu návštěvníků.   

V sobotu je připraveno po celý den zážitkové focení, různé atrakce pro děti jako je nafukovací skluzavka a samozřejmě také bohaté občerstvení pro všechny.

Brána pevnůstky se otevře ve 13 hodin, na pódiu se vystřídají v 16:00 Objev roku Radia Haná, kapela The Addams Sisters, v 18:00 již zkušení Trocha Klidu a ve 21 hodin slovenští NO NAME!

Vatra i s čarodějnicí vzplane v 19 hodin a o půl osmé začne rej masek.

Na desátou večerní hodinu je naplánován velký ohňostroj s hudebním doprovodem a úryvky ze známých českých komedií. Trvat bude několik minut a má stát za to! 

Pro děti sokolníci, skluzavka a velcí animáci 

V neděli 1. května se na pevnůstce můžete těšit na další sérii koncertů a také zábavy pro děti i dospělé.

V koncertní zóně v amfiteátru Vystoupí letos třicetiletý zpěvák Voxel, matador Janek Ledecký, který je už třicet let na sólové dráze, a kapela O5 a Radeček, která slaví třicáté narozeniny. Třicítka Radia Haná tak má hned trojici partnerů...

Koncerty doplní focení pod rozkvetlou májovou bránou, občerstvení a také pohádka divadla Tramtarie. 

Děti ve funzóně uvidí také kostýmované postavičky z animáků, jako je rybička Nemo, Sněhurka či Minnie Mouse, představí se jim zkušení sokolníci, na místě budou členové vězeňské služby se svou zajímavou prezentací a také plně vybavená záchranka, ve které děti mohou vidět, jak a s čím záchranáři pracují. Volnou zábavu nabízí velká nafukovací skluzavka.   

Do funzóny je volný vstup bez pásky, do koncertní zóny si musíte koupit vstupenku a dostanete pásku na ruku. 

Program Májové slavnosti v neděli 1. 5. 2022

  • 10:00 Otevření areálu
  • 11:00 živá pohádka divadla Tramtárie Olomouc
  • 13:00 VOXEL
  • 15:00 O5 a Radeček
  • 17:00 Janek Ledecký 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty