Olomoučtí Nylon Jail vydávají nový singl, fanoušci už mohou skladbu Man Like You poslouchat

Indie rocková kapela Nylon Jail vydala v pátek 18.11. první singl Man Like You z nové desky a vzápětí ho představila na koncertech v pátek v Olomouci a v sobotu v Praze. Fanoušci ho už mohou slyšet na streamovacích službách.

Jako první skladbu z nového a v pořadí již třetího studiového alba vybrali olomoučtí Nylon Jail singl Man Like You. Tuto novinku hned v den vydání 18. listopadu pokřtí kapela v Olomouci v Jazz Tibet Clubu a o den později v Praze v klubu Varšava. Předtím, než se připravované album Kings of The Weaklings dostane k fanouškům, vydá kapela ještě jednu skladbu a to těsně před koncem roku, v pátek 30.12.2022. Singl Man Like You je k poslechu na všech hlavních streamovacích službách od půlnoci mezi 17. a 18. listopadem, do playlistů si ho fanoušci můžou zařadit na této adrese: https://orcd.co/manlikeyou

Nylon Jail slaví deset let své existence, za tu dobu si vytvořili svůj originální zvuk. Spolupráce zpěváka Jiřina Jiráka se doplňuje se skladatelskými schopnostmi Romana Vičíka jako jing a jang. Temné rockové balady občas odhalí špetku naděje a nahodí husí kůži. To platí i o nové skladbě Man Like You, která stejně jako celé album vznikla pod dohledem Ondřeje Ježka ve Studiu JáMor. Nylon Jail v průběhu listopadu představí i nový videoklip na právě vydaný singl v režii Víta Hradila. Ten má také podpořit závěr crowdfundingové kampaně na Hithitu (https://bit.ly/NJhithit), která má za cíl vybrat 218.000 korun do 26. listopadu 2022.

Na albu Kings of The Weaklings spolupracovali Ondřej Ježek, Roman Vícha, Jakub Vejnar, Tony Dlapa, Tomáš Procházka, Michaela Štaffová (původní sestava NJ), Filip Lorenc, Jan Lauro, Robert Nebřenský a Vojta Procházka. Na koncertě 18. listopadu v Jazz Tibet Clubu vystoupí Nylon Jail, tedy Vičík a Jirák, v doprovodu těchto hudebníků: Filip Lorenc - baskytara, Jiří Kráčmar - kytara, Petr Mlynář - klávesy, synth, Adam Koš - bicí.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty