Olomouc zažije nový rockový festival. Na Rock Flow zahrají Rybičky 48, Škwor nebo Tři sestry

Už v sobotu 17. srpna bude mít v Olomouci premiéru nový festival Rock Flow. V krásných kulisách Korunní pevnůstky zahrají Rybičky 48, Škwor, Tři sestry, Doga, Walda Gang a Hanz's Fuckers. Fanoušci se můžou těšit také na street food a spoustu drinků.

Korunní pevnůstka přivítá nový rockový festival | Foto: Petr Klapper

Kapela Škwor odehraje na Rock Flow svůj jediný letošní koncert v hanácké metropoli. Velkým lákadlem je také monster show Rybiček 48 nebo vystoupení legendárních Tří sester, které jsou stále ve skvělé formě.

„Chceme rockerkám a rockerům dopřát ten nejlepší zážitek. Přivezeme oblíbené kapely, které zahrají na velkém pódiu se spoustou pyrotechniky. Návštěvníci se můžou těšit také na street food zónu, skvělé pivko a pestrou nabídku drinků,“ představuje Rock Flow Jan Svoboda z pořádající agentury Jackie Pro.

Rybičky 48 | Foto: Petr Klapper

Rock Flow je dlouhodobý projekt, pod který spadá řada dalších akcí. Týden po Olomouci se uskuteční další festival v Ostravě. Na konci srpna pak odehrají Rybičky 48 a Civilní Obrana koncert přímo v brněnském pivovaru. Na podzim jsou zase naplánované koncerty kapel Tři sestry, Harlej, Horkýže Slíže, Walda Gang nebo Alkehol. Všechny informace a vstupenky najdete na webu www.rockflow.cz





INZERCE
Hlas pro náš kraj Hlas pro náš kraj

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj